En helt vansinnigt god asiatiskt biffgryta är vad det här är. Bland det bästa som finns och min favorit på chinarestaurang, men den är väldigt enkel att göra själv och blir faktiskt snäppet godare
det här är en variant på en av de första riktiga maträtterna jag lagade hemma hos mor o far. självklart hjälpte man väl ofta till men någon gång emellanåt ungefär när jag gick i mellanstadiet så sa jag att nu är det jag som lagar maten ikväll och första gången så blev det ungefär det här, det fanns ett recept i arla-köket som jag tyckte såg intressant ut
Biffgryta. Biffgryta. . Taco på fredag brukar det bli här, fortfarande någon gång i månaden. Förr var det nästan varje vecka, nu har vi tröttnat litegrann
Igår blev det köttgryta till middag, och gott blev det. Ingefära luktar och smakar så gott så varje gång jag använder det förvånas jag över att jag inte har det i maten oftare
Strimla biffen. Stek köttet i lite matfett i en het stekpanna tillsammans med hackad lök och vitlök. Tillsätt crème fraiche och vatten och låt grytan sjuda någon minut
Som den här snabba biffgrytan som jag stekte potatis till. När jag kokade potatis till gårdagens vegetariska böngryta passade jag på att koka extra, när jag ändå höll på, som jag sedan alltså stekte till biffgrytan