Gott med strömming. Dill. Denna gång i en låda med milda smaker av kaviar, lök och grädde. Dill. I kombination med ägg och potatis blir det här en riktig vinnare
Blanda gräddmjölken med de krossade tomaterna och överbliven dill, smaka av med salt och peppar. Bred senap på filéerna, salta, peppra och strö över finskuren dill
Vispa ca 2 dl grädde blanda i ett knippe finhackad dill, finhackad lök av något slag är inte ett måste, kalles kaviar ca 1/3 tup, ett par dl chilisås, salt & peppar
Idag gjorde jag en supersmarrig strömmingslåda och inte en smula blev kvar. Lägg ut de rensade strömmingsfiléerna med köttsidan uppåt på ett smörgåspapper
Nummer två smaksattes med senap, dill och grädde och det receptet hittade jag i Vår kokbok. Våren har fått bakslag och det är kallt och har till och med snöat ett par nätter
Förra veckan gick det dock åter uppåt, värken avklingade, orken infann sig igen och med den matlagningslusten och det stod en sillalåda (strömmingslåda) och väntade på herr Mårtensson när han äntrade köket på kvällen