Strömmingslåda med ansjovis recept

Strömmingslåda med ansjovis

Strömmingslåda med ansjovis

Rulla ihop strömmingsfiléerna med skinnsidan utåt och lägg dem tätt i formen. God strömming där ansjovisen ger extra smak
Strömmingslåda

Strömmingslåda

Mosa ansjovisen och vispa samman den med grädde, senap och ketchup. Bottna en smord eldfast form med potatisskivorna
Nils Emils strömmingslåda

Nils Emils strömmingslåda

Gör rullar av strömmingsfiléerna med en bit ansjovis i varje, skinnsidan utåt. Servera med färsk potatis och gräddfil
Dagens recept: Strömmingslåda med senapssmak

Dagens recept: Strömmingslåda med senapssmak

Pröva denna härliga lunchlåda med extra piff av ansjovis och senap. Den här strömmingslådan kan serveras antingen varm som lunchrätt eller kall på ett smörgåsbord

Strömmingslåda med ansjovis

Rulla strömmingsfiléerna med en bit ansjovis i varje, skinnsidan utåt. Servera med kokt potatis 600 g strömmingsfiléer. 1 liten burk ansjovis

Strömmingslåda med ansjovis

* Rulla filéerna en och en med skinnsidan utåt och lägg i formen/formarna. * Hacka ansjovisfiléerna. ansjovis, gräslök, dill, grädde, crème fraiche, tomatpuré, salt och peppar i en bunke

Strömmingslåda med ansjovis

Hacka ansjovisfiléerna. Blanda lök, ansjovis, gräslök, dill, grädde, crème fraiche, tomatpuré, salt och peppar i en bunke

Strömmingslåda med potatismos

Lägg en ansjovisfilé på tvären i varje och rulla ihop strömmingen till roulader med skinnsidan utåt. Häll över hälften av ansjovisspadet som fanns i burken i ett jämnt lager över rouladerna

Strömmingslåda

Gör rullar av strömmingsfiléerna med en bit ansjovis i varje, skinnsidan utåt. Servera med färsk potatis och gräddfil

Lyxig strömmingslåda med skaldjur

Fördela crème fraiche och ansjovisen ovanpå och skaldjuren runt omkring. Rulla ihop dem med skinnsidan utåt och trava dem i formen

Strömmingslåda med variationer

Blanda tomatpuré med grädde och häll över blandningen. 6 ansjovis hackade. Skölj strömmingsfiléerna och låt dom rinna av

Strömmingslåda

Servera strömmingslådan kall eller varm med kokt potatis och knäckebröd. Rulla fileerna med skinnsidan utåt och lägg dem i en lätt smord ugnssäker form

Strömmingslåda

 Mosa ansjovisen och vispa samman den med grädde, senap och ketchup.  Bottna en smord eldfast form med potatisskivorna

Nils Emils strömmingslåda

Smaksätt med salt och peppar. Blanda ansjovis, lök, smör och dill och bred blandningen över filéerna. Klipp bort ryggfenan och lägg ut strömmingen med skinnsidan ner