Pröva denna härliga lunchlåda med extra piff av ansjovis och senap. Den här strömmingslådan kan serveras antingen varm som lunchrätt eller kall på ett smörgåsbord
* Rulla filéerna en och en med skinnsidan utåt och lägg i formen/formarna. * Hacka ansjovisfiléerna. ansjovis, gräslök, dill, grädde, crème fraiche, tomatpuré, salt och peppar i en bunke
Lägg en ansjovisfilé på tvären i varje och rulla ihop strömmingen till roulader med skinnsidan utåt. Häll över hälften av ansjovisspadet som fanns i burken i ett jämnt lager över rouladerna
Servera strömmingslådan kall eller varm med kokt potatis och knäckebröd. Rulla fileerna med skinnsidan utåt och lägg dem i en lätt smord ugnssäker form
Smaksätt med salt och peppar. Blanda ansjovis, lök, smör och dill och bred blandningen över filéerna. Klipp bort ryggfenan och lägg ut strömmingen med skinnsidan ner