Det blev storavaniljmuffinsar med choklad godis. Jag har haft en del chokladlinser kvar sen sonens kalas som har legat i skåpet som gott kunde komma till användning
På den stora dagen blev det tårta, (jag bakade efter önskemål den här chokladtårtan igen), men vid en mindre kalasfika önskade sig mormor några hallonmuffins att bjuda vännerna på
Kladdkakor och muffins har jag en stor kärlek för. Här provade jag på ett recept med vaniljkesella i smeten, resulterade i mycket goda muffins, som grädde på moset några hallon i också, gott gott
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffins med rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Jag blev lite baksugen när vi ätit och ugnen fortfarande var varm så jag svängde ihop några muffins Ingredienser till 6-7 st stora muffins. Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker Rör ner olja och mjölk , rör till en jämn smet Sätt ut stora muffinsformar på en muffinplåt eller vanlig plåt Fyll upp en tredjedel av formen med smet Lägg i lite hackad vit choklad Fyll på med smet så att det täcker chokladen men ändå lämnar nån cm till kanten av formen Strö över flagad mandel Grädda i ca 20 min, täck över med folie om mandeln skulle bli bränd 6-7 st stora
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa i en stor bunke ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt olja och smör. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och tillsätt det försiktigt, växelvis med mjölken
Fördela smeten i stora formar. För bästa resultat och saftighet, se till att låta alla ingredienser stå framme 1-2 timmar så att allt får rumstemperatur
En vaniljmuffins med vaniljsmörkräm och fylld med lemoncurd. Hello. Våffeldagen har passerat och det såg tomt ut på bakrelaterade temadagar på ett tag när jag skummade igenom den kalendern
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffins med rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Jag bakade helt vanliga vaniljmuffins som jag förberedd dagen innan kalaset. Till barnkalaset gillar jag att baka tårtor som inte är så värst komplicerade eller tidskrävande att göra
Om ovanstående recept görs utan blåbär blir det en supergod vaniljmuffins med citronsmak istället. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små
Om ni vill ha vaniljmuffins räcker det med vaniljsockret. 12 små portioner, 6-8 stora portioner. -Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter för stora muffinsformar, 15-20 minuter för små muffinsformar. 12 små portioner, 6-8 stora portioner. 20-25 minuter för stora muffinsformar,