Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Har inte ätit pitabröd på åratal, så jag blev jättesugen på att prova göra det
Hemligheten med pitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Pitabröd. )Dessa schyssta pitabröd är verkligen så himla goda
Dela upp degen i tolv lika stora delar. Idag så bakade jag pitabröd som vi fyllde till kvällsmat. Sen fick barnen välja själva vad de ville ha i sina pitabröd
Idag har jag bakat pitabröd för första gången och det var en intressant upplevelse. Till kvällsmat fyllde vi pitabröd med en köttfärsröra med grönsaker
Oj vad mycket godare det är med hembakade pitabröd än köpta. Igår åt vi kycklingkebab till middag och det var riktigt gott med de här nybakade pitabröden
Låt pitabröden jäsa igen till nästan. Lägg ett pitabröd, eller så många som du. Pitabrödet. svalnar och på så sätt skapa den ficka som man vill ha i ett pitabröd
Härligt goda pitabröd att fylla med smarriga tillbehör som kyckling, grönsaker, kebabkött, tacosfärs, skinka, ja precis vad du vill, annars är de goda att äta precis som de är
Många år sedan jag gjorde egna pitabröd, så jag hittade inte det receptet jag använde mig av då. Dela sedan degen i 8 lika stora bitar, rulla till bollar och kavla ut till runda kakor, ca 1 cm tjocka
Värm pitabröden och fyll dem med sallad, tomat, gurka, lök och biff. pitabröd. Forma två stora biffar och stek dem i en stekpanna med smör, 5 minuter per sida