20 enkla eller 10 dubbla (beroende på hur stora du gör dem). Varning. Dessa är farligt goda. Åhh jag blir så glad när man hittar superenkla men smarriga recept
Denna himmelska chokladkaka bakar jag nästan lite för ofta. Receptet kommer från min första kokbok som jag gjorde när bloggen var ny och sedan dess har den hängt med i vått och torrt
Jag använder fyrkantiga engångsformar i hårt papper (ungefär fem gånger fem centimeter stora), men det går lika bra att använda små ugnsfasta porslinsformar eller vanliga muffinsformar
För stora bitar i sikten mals en gång till. Rör i nötterna och mjölet i degen, tills den hänger samman, och rulla små bollar mellan handflatorna i den önskade storleken (valnötsstora bolllar)
Mjöla pappersklädda plåtar lätt och klicka ut smeten till rundlar ungefär lika stora som enkronor. Bred krämen på den platta sidan av nötkakorna och lägg ihop dem två och två