Majskolvarna. Ta bort ‘skägget’ på majskolvarna och vik bak blasten och knyt ihop med snöre. Ca en halvtimma innan lägger du blasten på majskolvarna i vatten (så de inte brinner upp på grillen)
Kör igång med majskolvarna. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara. 1. koka dem tills de har en minut eller två kvar (Cirka 8-9 min) innan de är helt klara
3 dl stora vita bönor. 4 majskolvar. 3 dl stora vita bönor. 4 majskolvar. Som ni kanske har börjat märka är det lite av ett böntema på flera av de senaste vegetariska recepten
Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans med ugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
Man gör som en skål med folie, hackar ner gul lök i stora klyftor och häller på en påse färdig marinad, typ allround eller vitlök Sedan får det puttra på lite så löken mjuknar och blir söt
körsbärstomatermoröttersparrisfärsk gul lökröd lökpurjolökfärsk vitlök (drog upp några färska vitlökar från landen, inte stora men sååå goda)gräslökolivoljasalt och pepparsmörSkiva alla grönsaker och lägg i ett foliepaket (dubbel folie)