2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form
Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Smält smöret i en stor kastrull. Platta ut degen i en stor pajform. Pajdeg. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Jag gjorde 1,5 sats av receptet till min rätt stora gratängform. Denna paj hade sådan strykandeåtgång så jag hann inte ta någon bild innan den nästan var slut och det säger väl lite om att den smakade mycket gott
Servera gärna med en stor blandad sallad. Recept på godaste tacopajen. Tacopaj är svenskarnas favorit och vem vill inte ha receptet på den godaste tacopajen
Här kommer receptet på VÄRLDENS godaste Tacopaj. 1 burk tacosås (stor). 1 burk tacosås (stor). Jag hade taco älskarna Rechen och Hewa som domare och dom åt upp hela pajen
Fredagkvällar har ju blivit den stora mysfesten i många familjer. Idag får du därför recept på min tacopaj för att få lite omväxling, har inte haft det här receptet på bloggen förut
Pajdegen3 dl vetemjöl 75 gr smör1/2 tsk salt1/2 dl vattenFärs2 små eller 1 stor lök, finhackad Ca 650 gr köttfärs 1 1/2 påse tacokryddaTäcke. 1 stor lök
Något att tänka på är att inte dela kycklingköttet i för stora bitar, något vi själva också behöver lägga på minnet till nästa gång för dom blev i största laget denna gången
En stor röd paprika. När jag fick nys om det här receptet via LCHF-ingenjören och sedan hade smakat den för första gången kunde jag inte släppa taget om receptet