Skär sillen i lagom stora bitar. Enligt mig är det ingen midsommar utan sill så jag valde att göra en krämig sill med smak av pepparrot, lime och tång-caviar
Skölj sillen i kallt vatten och låt den rinna av. 600 g sillfilé, urvattnad1dl grovt rågmjölsmör 1 stor gul lök1 msk mjöl3 dl grädde1 dl mjölkPersiljaGör så här. Vänd sillfiléerna i rågmjölet och stek dem på medelvärme 3-4 minuter per sida. Lämna en kommentar 600 g sillfilé. 1 stor gul lök
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
och dela skivorna i sillstora bitar. Den här vegetariska varianten av inlagd senapssill med bitar av aubergine överraskar positivt både vad det gäller smak och konsistens
Skärgårdssill är min stora favorit. Här kommer det utlovade recept på sillen jag gjorde till jul. Om man för tillfället har tröttnat på sill så kommer det ju både påsk, midsommar och fler jular