Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök. Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar
Omelett. Häll sedan svampblandningen över omeletten när den svalnat något. omelett med svampstuvning,. 5 st stora champinjoner. ugnsomelett 3 ägg 3 dl mjölk. 5 st stora champinjoner
Laget kämpande på väldigt bra och ofta så är det inte så stora marginaler som avgör. Men här kommer receptet på en omelett med skinka, champinjoner och fetaost
Blanda ihop, gärna med en stor trägaffel och bara så att äggvita och äggula blir blandat. Omelette. När matfettet slutat bubbla är det lagom att snabbt hälla i omelettesmeten
Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra och som det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
(eller en stor. men det fungerar givetvis att låta omeletten stå kvar och stelna på eftervärmen också. Värm upp en stor stekpanna, helst en sån som kan stå i ugnen
Jag älskar ju Gin & Tonic, typ den drink jag alltid beställer ute men att det var sådan stor skillnad på gin och framför allt beroende på vilka tonics man blandade med det visst jag inte