This post "Cerely - Stjälkselleri - 'Pink Plume' Apium Graveolens var. " was originally uploaded by Tyra Hallsénius Linde in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #odla #growyourown #odladinmat #odla #odlingskurser #TyraOdla #TyrasTrädgård #potager #Engarn #Vaxholm #frösådd #celery #ApiumGraveolens
Det råkade falla sig så även här idag, eftersom en ledsen, ensam kycklingfilé kollade på mig när jag öppnade frysen och en hel massa stjälkselleri inhandlats till en annan rätt men inte kommer gå åt på långa vägar
Soppa på stjälkselleri med dill, strimlade selleriblad och gräsig olivolja (6 förrättsportioner). Soppa på stjälkselleri med dill, strimlade selleriblad och gräsig olivolja (6 förrättsportioner)
Jag brukar passa på och köpa hel kyckling när det är bra pris. Det sparar man några kronor på men framför allt ger det mer smak att tillaga kycklingen hel i ugnen
1 stor burk hela champinjoner 3 vitlöksklyftor 1 paket bacon, jag tog 150g rökt sidfläsk 250g kryddig korv, ex Merguez 1 kg nötstek/fransyska, älggrytbitar hade jag 250g steklök 4 morötter 4 stänger stjälkselleri 4 dl porter. 1 stor burk hela champinjoner 3 vitlöksklyftor 1 paket bacon, jag tog 150g rökt sidfläsk 250g kryddig korv, ex Merguez 1 kg nötstek/fransyska, älggrytbitar hade jag 250g steklök 4 morötter 4 stänger stjälkselleri