2 st Stjälkselleri. Skölj spenat, zucchini, selleri, gurka och äpplen. Skala limefrukterna och kör alla ingredienserna i din råsaftcentrifug till en härlig grön juice
1 squash. 2 stjälkar stjälkselleri. Hetta upp olja i en panna och fräs löken och vitlöken. Koka upp vattnet i en kastrull och tillsätt den frästa löken, basilika, persilja, timjan och peppar
Igår var det avocado, tomat, röd paprika, stjälkselleri och rödlök som tärnades direkt i salladen och pak shoi, purjo och squash som wokades med lite tamarisoya
rödkål (4,2 g kh/100g), vitkål (4 g kh/100g), brysselkål (4,8 g kh/100g), broccoli (3,12 g kh/100g), blomkål (3,85 g kh/100g) och savojkål (3,6 g kh/100g)- Alla typer av sallader och späda blad (generellt (1-2 g kh/100g)- Alfaalfagroddar (0,8 g kh/100g)- Spenat (0,6 g kh/100g)- Rädisor (2 g kh/100g)- Haricot vertes (3,2 g kh/100g) - Avocado (4,1 g kh/100g, meeeen också hela 15,3 g fett)- Squash (2,2 g kh/100g) och aubergine (3,8 g kh/100g)- Champinjoner (2,9 g kh/100g), kantareller (0,7 g kh/100g) och annan svamp- Fänkål (2,8 g kh/100g)- Grön parika (3,31 g kh/100g) - Stjälkselleri (1,8 g kh/100g)Mindre sällan äter jag även tomater (3,72 g kh/100g), gul paprika (4,37 g kh/100g), sockerärtor (6 g kh/100g) och gröna ärtor (9 g kh/100g)