Traditionellt innehåller lobster rolls och shrimp rolls hackad stjälkselleri men det tycker jag inte är så gott, så jag använde istället tärnad gurka vilket gav lite crunch och fräschör
Hyvla gurka, stjälkselleri, rödlök och lägg tillsammans med en halv citron i iskallt vatten. ½ citron. Smaka av med salt, peppar, citronsaft och ställ in i kylskåp
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin och vitlök
30 minuter* Sås 2,5 dl cashewnötter, blötlaggda i minst 4 timmar 2 msk äppelcidervinäger 2 msk pressad citron 4 msk vatten 1 msk dijonsenap 1 tsk himalayasalt 2 st klyftor pressad vitlök Sallad 600 g blomkål 0,5 dl finhackad rödlök 2 st salladslök 6 st rädisor 1 st stjälk, stjälkselleri 1 msk hackad dill 1 tsk finhackad chili himalayasalt nymald svartpeppar * Tiden för blötläggningen av cashewnötterna är inte medräknad
½ stjälkselleri, fint hackad. ½ citron. ½ stjälkselleri, fint hackad. Fräs lök, vitlök och selleri i rikligt med olja, vi använde oss av rapsolja smaksatt med citron