Bryn köttet i olivolja och smör. 1 msk smör. Stöt kryddpepparkornen, nejlikorna och saltet i en mortel. Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa
Den föreställer vår varmrätt - stifado, tzatziki, olivoljestekta zucchinitärningar och sallad bestående av salladsblad, körsbärstomat, gurka, fetaost, soltorkad tomat, solrosfrön, granatäpple, oliver och olivolja
Bryn grytbitarna i smör/olja i en gryta och salta och peppra dem lite. När jag var på Santorini (Grekland) med min kille i slutet av augusti i år åt jag något så sjukt gott på en restaurang som de lokala invånarna rekommenderade – nämligen beef Stifado, eller bara Stifado som det brukar kallas
Imorgon ska jag testa det med stifadon, som förresten var alldeles underbart god igår, som vanligt. Man tärnar zucchini och fräser den hastigt i smör eller kokosolja på hög värme