Bryn grytbitarna i olja, tillsätt lök och vitlök och fräs med ett tag. 800 g grytbitar av nöt. Skala löken och skär den gula i bitar och finhacka vitlöken
Bryn grytbitarna i smör/olja i en gryta och salta och peppra dem lite. När jag var på Santorini (Grekland) med min kille i slutet av augusti i år åt jag något så sjukt gott på en restaurang som de lokala invånarna rekommenderade – nämligen beef Stifado, eller bara Stifado som det brukar kallas
Stifado är en grekisk kryddig köttgryta med bl. Stifado 4 pers. ca 800 gram nötkött (jag valde fransyska) i grytbitar. Stifado 4 pers ca 800 gram nötkött (jag valde fransyska) i grytbitar
Bryn grytbitarna i olja, tillsätt lök och vitlök och fräs med ett tag. 800 g grytbitar av nöt. Skala löken och skär den gula i bitar och finhacka vitlöken
700 gram grytbitar av kalv , eller nötkött (högrev eller märgpipa). 1. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Hacka lök och vitlök fint och fräs med köttet i en stor kastrull med lite olivolja