(Mobilbild) Stektapilgrimsmusslor med puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du i lite olivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna
Musslor är alltid billigt, men i fredags var de extra billiga. Musslor är dessutom bra snabbmat, framför allt om man förberett alla grönsaker och annat innan
Galna dagar erbjöd ankbröst, och då kan man inget annat än köpa och laga det. Så gott. Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Skölj musslorna i ett durkslag. Strö musslorna över rätten och klipp färsk persilja över. 200 g rökta musslor på burk (färska så klart om det går att få tag på
Torka pilgrimsmusslorna helt torra, strö över lite salt. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i musslorna, det skall riktigt fräsa om musslorna i oljan