4 kycklinglår. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklinglår 1 tsk salt 2 msk rapsolja 100 g Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 2 hackade vitlöksklyftor 1 spetskål ½ dl hackade rostade hasselnötter
Det här är ett enkelt sätt att steka kycklinglår inspirerat av Jacques Pepin. Kycklinglår. Snitta kycklinglåren på varje sida om benet så att den blir platt
Mört kycklinglår. Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Bryn kycklinglåren i smör runt om samt salta och peppra dem
1 majskycklinglår. Dagens snabba lunchrätt när fantasin och ambitionen inte fanns. Peppra, salta och gnid in låret med Raz-el-Hanout, arabkryddan som är mycket aromatisk men snäll
8 kycklinglår (helst handstyckade med skinn, alternativt bröstfilé med skinn). Stek kycklinglåren med skinnet ner i olivoljan i en stekpanna ca 10 min. 8 kycklinglår (helst handstyckade med skinn, alternativt bröstfilé med skinn)