SMÖRSTEKTAKANTARELLERMEDPERSILJA. Servera den smörstekta svampen på en bit rostat/stekt bröd. Häromdagen fick vi ett gäng kantareller och blåbär av svärisarna (som varit i Småland och plockat) och vad passade då bättre än att göra en underbart god kantarelltoast med massor av vitlök och persilja
Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellernamed ägget och strö persilja och parmesanost över
Tillsätt persiljan precis före serveringen. Ansa kantarellerna. Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk
Vi lade fläskfilén i en god marinad, smörfräste färska kantareller och lade på lite persilja och sedan åt vi med den här suuuupergoa såsen till klyftpotatisarna
Dagens lunch blev en smörgås medstekta grönsaker. Har tittat runt lite på matbloggarna och sett alla smörgåsar medkantareller vilket gjort mig sugen på svamp
Lägg fisken ovanpå och garnera med ansjovis, pepparrot och persilja. Jag valde att steka allt i pannan och var noga med att ösa ordentligt med smör över torsken under stekningen