De bästa julköttbullarna är små, knaperstekta och osar av kryddpeppar och dijonsenap. Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanlig glassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötter i den och sedan låta stå i en timme i frysen på nytt
Skål i Champagne Deutz brut classic med tilltugg. Glace au fourI år gjorde jag lyxig vaniljglass efter Annikas recept, men det går också bra att använda en köpeglass
Varma bananermedvaniljglass. Dela varje banan i fyra delar lägg i en stekpanna o häll sirap över o hetta upp så det bubblar ordentligt ( går snabbt) i stekpannan o servera medvaniljglass
mixa bananerna till en puré och rör ner i smeten, tillsätt äggen. Det är en banankaka med pekannötter i som man steker efter den har varit i ugnen och sen så äter man den medvaniljglass