Servera med ris och grönsaker, eller med Vietnamesisk kålsallad. Pressa en limefrukt. Blanda fisksåsen, limesaften och socker i en rostfri (eller glas) skål
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Tunna frasiga och helt glutenfria nyttiga crêpes fyllda med blåbär och bananermedlime. Utan lönnsirapen och kanske med bara blåbär och eventuellt några andra bär blir det här en riktigt bra antiinflammatorisk frukost eller brunch
Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Den där fänkålen kom med bara för att den låg i svalen och såg lite småtrött ut, brukar bara ha fänkål till fisk men den funkade fint i woken
Sebastian Hallenius←Naanbröd Liknande receptKoka perfekta äggChokladmuffins med vit- och mörk chokladHemmagjord pasta med grillad hoisinkycklingKey lime pieKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
För det mesta blir det någn smarrig Nice Cream med massa goda toppings eller en stadig gröt. Här lyxade vi till det rejält och serverade med bärglass (eller NICECREAM som vi säger), raw bärchips, quinoapuffar, torkade fikon i bitar, frön, nötter och bär
Har du bananer hemma som börjar sjunga på sista versen kan du frysa in dem och mixa de frysta bananerna till en glass också, kanske med kakao och jordnötssmör i också