Jag älskar långkok, bröd, husmanskost (men inte all, har lite svårt för bruna bönor å fläsk) , fisk, solvarma tomater, starka kryddor, olivolja, koriander, stektströmming med potatismos, empenadas, raggmunk, varmrökt lax, biggans böcklingspastej, Germans diablosar och en massa mer
Skölj strömmingen. Lägg i strömmingen. Ta upp strömmingen och låt den rinna av väl. Blanda rågmjöl eller ströbröd med salt och vändströmmingarna i paneringen
Ta sedan ut innanmätet på strömmingarna, skölj fisken och låt vattnetrinna av. Blanda ströbrödet och rågmjölet väl och vänd strömmingarna väl iblandningen
Varm toast med stekt ägg och tomat. Protein av hög kvalitet, till exempel ägg, kyckling, kalkon, fisk, gärna fet fisk som lax, makrill, sardiner och strömming
stekt i små bitar blandad i veggierice som blev rosa vart populärt). När det gäller fisk ska det helst vara rosa fisk, alltså lax, men även strömming är populärt