Hacka dill och persilja och skär gräslöken smått. Lägg hälften av strömmingarna med skinnsidan uppåt, fördela kryddörterna och lägg de andra filéerna ovanpå med skinnsidan uppåt
Blanda en röra på creme fraiche, färskost, dill, persilja och stenbitsrom. Vi har flera olika recept på goda mos men klickar du in här så har du ett fint recept där moset är smaksatt med en aning persilja
hacka persilja och dill och blanda med smöret. Låt den inlagda strömmingen stå i kylen till nästa dag då den stekta inlagda strömmingen är redo att serveras
Hacka dill och persilja och skär gräslöken smått. Lägg hälften av strömmingarna med skinnsidan uppåt, fördela kryddörterna och lägg de andra filéerna ov
Vänd strömmingfiléerna först i vetemjöl, sedan i ägget och sen i mjölblandningen. Hetta upp en stekpanna med smör och rapsolja och stek strömmingen gyllenbrun i ca 3-4 minuter på varje sida
Filéer av färsk strömmingSmörSkal och saft av citronHackad dillHackadpersiljaLite smulad dragonSalt och pepparFinfin- hackad shalottenlökRågmjölMosa samman smör, citron, dill, persilja, salt och peppar