Till det serverades lite stekta rotsaker och en kall sås på Creme Fraiché och dijonsenap. Ska kanske tillägga att det alltså inte är en rimmad bit, utan en helt naturell sak jag använt
400 g stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmadoxbringa, julskinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 gula lökar 600 g potatis 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv 400 g stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmadoxbringa, julskinka 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk worcestersås 1 tsk salt ½ tsk grovmalen svartpeppar ½ dl hackad färsk persilja
Champinjoncrème med stekt svamp, lite lök och vitlök. Rimmadoxbringa och isterband med dillstuvad potatis är mat som den kvinnliga delen av familjen (ännu
Lägg i rotfrukterna, lagerbladet och vitpepparkornen samt smaka av med salt efter ett tag (då bringan är rimmad är det inte säkert att man behöver ha i salt)
Skall det vara råstekt potatis eller stekt kokt. Naturligtvis passar denna rätt bra att göra när man har lite köttrester hemma från t ex en kokt rimmadoxbringa eller en rostbiff
Idag åkte grillpannan fram för att göra lite goa ränder på skivat kalkonbröst, till det serverar jag en enkel snabb och läcker apelsinsås samt grönsaker snabbt stekt i wokpannan
Rimmadoxbringa, mos av kålrot, morot, potatis och persilja. OXBRINGA1 kg bringa eller bog av nötkött2 - 3 l vatten1 msk salt2 röda chilifrukter1 tsk hela svartpepparkorn6 potatisar2 morötter1 bit kålrot, ca 400 g1 palsternackaSås