Blanda yoghurten med curry, salt och peppar och tillsätt till grönsakerna. Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör och stek laxbitarna på ganska hög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun och lite knaprig yta
Blanda ihop yoghurt, majonnäs och chilisås väl. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
Jag serverade laxen med ugnsstekta potatisskivor och en kall basilikakräm. Den här underbart, saftiga, kalasgoda laxen är en sådan där suverän maträtt, som går snabbt och enkelt att laga men som smakar som lyxig gourmetmat
Inledningen blir en lax med mango och limeyoghurt. Istället grillar jag min lax indirekt under lock, med briketter nedan, men vid sidan av själva laxfilén
Ta ut formen och fördela ut laxen, ringla över ytterligare ett par msk olja från tomaterna. Ta ut potatisen och laxen från ugnen och hacka över lite soltorkade tomater, ruccola och körsbärstomater