Servera den stektalaxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Lax. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 600 g Laxfilé Färsk. 1 msk Olivolja. 1 msk Olivolja
Toppa med de stektalaxkuberna och servera med grönsakerna. Tina laxfiléerna. Lax. Skär varje laxfilé i 4 bitar och salta efter smak. 500 g Laxfilé Fryst. 1 msk Olivolja
Lax. Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i mindre portionsbitar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Skär laxen i portionsbitar. Stektlax på sallad med västerbottensdressing4 port400 g laxfilépersilladesmör250 g frysta skalade sojabönor1 knippe grön sparris2 avocadoromansalladflingsalt och svartpepparDressing. 1 tsk grov sötstark senap0,5 pressad citron0,5 dl olivolja3 msk creme fracihe50 g riven västerbottensost1. 400 g laxfilépersilladesmör
Lax. Salta och peppra laxfiléerna efter smak. Servera laxen med klyftpotatis, majspuré och grönsaker. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek laxbitarna ca 3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 500 g Laxfilé. 1 msk Olivolja. 1 msk Olivolja
Mixa alltsammans och tillsätt olivoljan droppvis under tiden som peston blandas till en jämn röra. Salta, peppra och ös fisken med smöret under stektiden
Stek laxen i olivolja ca 2 minuter på varje sida. 4 skivor à 150 g lax. Krydda med salt och peppar. Lägg upp på fat eller tallrikar och lägg på tapenade
Sätt gärna i en termometer om du är osäker på hur du vill ha din laxstekt. Salta och peppra laxen. Stektlax ska gå att dela i flagor men blir torr om den är för genomstekt