Strimla paprika och lök och tärna kalkonen. Pressa i vitlök, ha ner klippta örter och kryddor. Stek äggröran under omrörning och ha i paprika, lök och kalkon när vätskan börjar reduceras och rör ihop allt och låt steka några minuter till
Häll på vatten och lägg i lök, morötter och enbär. Servera kalkonen med hasselbackspotatis, kokt eller stekt potatis, sås, brysselkål, sparris, majs, rödkål och katrinplommon
gul lök, morötter och lite enbär för mer smak. Du kan även kolla att kalkonen är genomstekt genom att skära ett snitt där lårbenet är fäst vid kroppen och se så att köttet är genomstekt och köttsaften är klar utan rosa/röda inslag
Kalkonenstektes på en bädd av lite olja, morötter, gul lök, vitlök, katrin plommon och äpple. När kalkonen har stekt klart - ta en del av stekskyn och häll i en gryta
Hacka paprikan, skiva moroten med en potatisskalare och strimla skinkan/kalkonen. Finhacka lök, vitlök och purjolök och fräs det i lite flytande margarin
Du kan frysa både den råa, fyllda kalkonen och den färdigstekta. I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt
Fräs lök och vitlök på medellåg värme tills mjuknat utan att ta färg. Så här efter Thanksgiving kanske det finns kalkonrester att använda, eller så gör du receptet på kyckling eller skinka