Häll över grädden, vatten, dragon, kalvfond och senap och rör om. 2 msk dijonsenap. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
Häll över matlagningsgrädden, lite vatten, dragon samt senapen och rör om. Torka av fläskkotletterna. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen
Servera med stekta kotletter, gör en en god sås med vatten och lite mjölk i pannan. Tillsätt i såsen lite Hp-sås, Worchestersås, fransk senap, köttbuljong, maltvinäger,tomatpuré och soja efter smak
Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehör till kött, som i det här fallet stektafläskkotletter med persiljesmör
Det blev saftiga fläskkotletter med falsk potatissallad. Blanda gräddfil eller creme fraiche med majonnäs, senap, kapris och gräslök, blanda sedan ner det avsvalnade zucchinifräset
När de är så gott som genomstekta, tillsätt creme fraiche, grädde, senap och dragon i stekpannan. Till 4 tallrikar som den på bilden ovan behövs följande4 fläskkotletter1 burk (2 dl) creme fraiche2-3 dl grädde1 tsk senap 1 tsk dragonflingsaltgrovmalen svartpepparsallad till serveringSalta och peppra fläskkotletterna, och stek dem i lite olja eller smör i en stekpanna. 4 fläskkotletter
Den här veckan blir det fläskkotlett med en syrlig äppelslaw & ciderbrässerad smålök. Smaka av med salt, vitpeppar & mer senap samt saften av en citron
I med grädde, mjölk, senap, grön- och rosépeppar. Och så känner man sig så förbannat duktig när man tar tillvara resterna… Men skulle du inte ha 200 g stekt rådjurskött liggande i kylen går det lika bra med en fläskkotlett från i går eller några grytbitar av fläsk. 200 g stekt rådjurskött (eller lamm eller fläskkött) i mindre bitar. 1,5 msk fransk senap. 200 g stekt rådjurskött (eller lamm eller fläskkött) i mindre bitar. 1,5 msk fransk senap