Stekt fisk sås recept

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Kall sås till fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
God sås till stekt fisk

God sås till stekt fisk

1-2 msk chilisås. Börja med att blanda filen med majonnäsen, tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda väl
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

Stek på låg värme tills fisken är gyllenbrun och genomstekt. Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Stekt panerad torsk med kall sås

Stekt panerad torsk med kall sås

Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Servera med sås,potatis och citron klyfta. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. 1 dl cream fra1 tsk senapDill,salt,peppar och curry Gör såsen först
Stekt fisk med gurksås

Stekt fisk med gurksås

Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Krydda fisken med salt och peppar. Gurksås. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
Stekt fisk med citronsås

Stekt fisk med citronsås

Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg. mjöl och panko till panering
Stekt fisk med gräslökssås

Stekt fisk med gräslökssås

Vispa ner ljus redning i kastrullen tillsammans med fiskfonden eller buljongtärningen. Gör såsen medan potatisen kokar
Stekt fisk à la Caesar

Stekt fisk à la Caesar

Servera fisken med såsen, kokt potatis, sallad och citron. Sås. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Stekt fisk med skaldjurssås

Stekt fisk med skaldjurssås

Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Rör ner skaldjuren i såsen. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. 600 g fiskfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer 1 tsk salt 3 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl ströbröd Arla® Smör-&rapsolja Sås