Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Skala, dela och skiva rödlökarna. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Bjud som egen rätt eller som tillbehör till stekt eller grillad kyckling, fläsk eller fisk. Skala och skär rotfrukterna i stavar och rödlöken i klyftor
Denna gång en vegetarisk variant med stekt tofu istället för fisk. ½ tsk fiskolja. Börja med att snabbpickla rödlöken - den kan dock med fördel göras dagen innan och förvaras i kyl
Sååååå gott ju och ett fräscht alternativ till kött, kyckling och fisk. Halloumiburgare med citronpicklad rödlök, avokado och chilimajo Save PrintFörfattare