Blanda med olivolja, vinäger, salt och peppar i en skål. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Servera kokt potatis eller stekt zucchini. Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. ”Mamma tror att vi driver pizzeria” sa Daniel till Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja
Kolla så att fiskköttet flikar sig fint innan du är nöjd med tillagningen. Blanda brödsmulor/ströbröd/panko, basilika, parmesan, olivolja och salt och peppar efter smak och lägg i en djup tallrik eller på ett fat
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Servera den stekta laxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 1 msk Olivolja. 1 msk Olivolja
Inspirationen till salladsbädden hämtade vi från förrätten vi åt på Wedholms fisk i våras. Sen la vi dem i en skål, hällde över olivolja, lite salt och peppar och rörde om
olivolja att steka med. Vi äter för lite fisk. Fräs den med bladspenat i lite olivolja. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet