Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Denna vecka blir det faktiskt två vegetariska rätter och ingen fisk, detta dels på grund av att det finns så mycket goda färska grönsaker att vi vill göra rätter med dem alla och att fisk inte riktigt är i säsong under tidig höst
Fiskfilénstektes i grillpanna och serverades med en sallad och några droppar balsamvinägercreme. Lite naturell Keso (räkna med ½ burk per person) blandas med Herbamare örtsalt, finhackad purjolök och strimlade sockerärtor
Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Men jag älskar också kött, fisk och fågel, och även om det inte förekommer ofta i mina recept, så skulle jag inte vilja hindra mig själv från att äta det
Grovriven pumpa stekt i olivolja blandades med lika stor volym bulgur. Men röran blev så läcker och ändå diskret att den kan passa till det mesta i fisk- och köttväg
Bra nu när vi går mot vår och vinterns kokta och stekta grönsaker inte känns lika lockande längre. Den här typen av sallad är också mycket god och mättande tillbehör till middagens kött, fågel eller fisk