En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Kall sås till fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Häll av rödbetorna och skölj dem kalla. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stektfisk
Fisk,. Låt stå kallt till nästa dag. När vi nu ändå är lite inne på gamla sägner och påsktraditoner så tänkte jag bjuda er på en riktigt gammal klassiker - stekt inlagt strömming