Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme innan servering
fisk och skaldjur,. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Helst av allt vill jag att vi ska äta fisk två gånger i veckan, men av olika skäl har fokus, som ni noterat, snarare legat på kött, och i då synnerhet långkok
Det är ett färdigmarinerat kött som jag stekte precis på samma sätt som jag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Grädda fisken så att den är genomstekt men inte blir torr. När alla riskorn är täckta av olja och är glansiga och stekts ett tag häller du på vinet och låter det puttra in
Vänd på fisken och låt steka färdigt tills köttet börjar vitna. Så här gör du Salta lite på fisken och stek sedan i smör med skinnsidan ned tills gyllene