Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Skala och hacka ägget, och blanda med kapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche. Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar
Tisdag hela dagen, och fisk på menyn. Blanda lök, dill, cream fraiche, senap samt salt och peppar. Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök
½ creme fraiche. Först ut blev stekttonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varit lite si och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa mig igen
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Pressa ur saften från limen, hacka koriander och blanda med crème fraiche och fisksås. Hetta upp smör i en stor stekpanna och stek laxen på bägge sidor, stektiden beror på tjockleken på filén
Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Tillagningstid stektfisk. Häll på vatten och Fond du Chef Fisk. Servera den nystekta laxen med bulgursallad och lite Milda Cuisine Fraiche Vitlök & Örter