Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Skär den tinade fisken i cm stora kuber, eventuellt om räkorna är stora så kan ni dela på dom. Under tiden som det kokar så tillsätter ni en skvätt av fisksåsen och risvinägern, msg, chili, basilikan, om ni har *färsk basilika så ta mer än en tsk jag använder färdigmixad i burk, och låt det puttra tills vätskan nästan försvunnit då tillsätter ni kokosmjölken, grädden och saffranet
Rödvinssås sätter piff på allt stekt kött. Tillsätt fiskbuljong och vin. Vitvinssås passar till alla fisk- och skaldjursrätter och är väldigt lätt att laga
Lägg i kastrull med vin, vitvinsvinägert och låt vätskan reducera till hälften (koka bort)Vispa ner grädden och fiskbuljong/fond och låt sjuda en stund