Chiliflingor. Krydda fisken väl både in- och utvändigt. Krydda med salt och chili. Dra stekpannan åt sidan och låt fisken steka klart på eftervärmen en stund
Tillagningstid stektfisk. Häll på vatten och Fond du Chef Fisk. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Grädda fisken så att den är genomstekt men inte blir torr. När alla riskorn är täckta av olja och är glansiga och stekts ett tag häller du på vinet och låter det puttra in
Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk och skaldjursgryta med aioli. Fisk och skaldjursgryta är en klassiker som det finns gott om utrymme för improvisation
fryst fisk och frysta, färdiglagade rätter. Ugnsrostade kikärtor med chili & mandelsmör är just ett sådant salladstillbehör jag slänger ihop några gånger i veckan, redo att sedan ha ner i salladen när middagen ska serveras
Servera grönsaksröran till stektfisk eller fågel. Chiliflingor. Indisk grönsaksröra 1 port. 3 dl strimlad gulbetsblast, rödbetsblast, mangold eller bladspenat går lika bra
Dillpesto passar till all grillad eller stektfisk. Vill man ha lite mildare sås till den färdiglagade fisken så blanda ner lite gräddfil eller créme fraiche