Stekt fisk bostongurka recept

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
God sås till stekt fisk

God sås till stekt fisk

3 msk bostongurka. Börja med att blanda filen med majonnäsen, tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda väl
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Torsk med bostongurka och ägg

Torsk med bostongurka och ägg

Stekte torskfiléer som jag först vände i lite mjöl. Sen blev min fisk inte så snygg som Ingelas… Blev torskröra av alltihopa, men det blev väldigt gott
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stektafiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Skolans fisksås

Skolans fisksås

Servera till stekt, dubbbelpanerad fisk, förvällda sockerärtor och kokt potatis. Eftersom det är tisdag idag så tänker jag mig fisk
Skolans fisksås

Skolans fisksås

Jag åt stekta grönsaker till fisken medan de övriga åt kokt potatis. Vi åt den till stekt röding, som vi kryddat med salt och citronpeppar

Lax med kall fisksås

Pressa potatisen och servera den stekta laxen med den pressad potatis, kall fisksås och en härlig sallad
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Panko till sockerkaka, panko på ugsstekt potatis o s v, o s v… Sprött och gott. 5 msk bostongurka. Vardagsmat och här i form av torskfilé
Hemmagjord fish and chips

Hemmagjord fish and chips

För panering av fisken. - Bostongurka. - Doppa fisken i ägget – i mjölet- i ströbrödet och placera sedan i en medelvarm stekpanna
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Stek filéerna några minuter på varje sida, på medelvärme, tills de fått fin yta och är genomstekta. Och om någon håller inne med hur man undviker värsta klumpfingarna när man dubbelpanerar fisken så får den personen gärna hojta till, HA
Kall sås med smak av rödlök och gurka

Kall sås med smak av rödlök och gurka

En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. ½ dl bostongurka. 2 dl creme fraiche ½ dl majonnäs ½ dl bostongurka 1 msk senap 2 nypor salladskrydda ½ finhackad rödlök
Laxbiffar med chili och dillsås

Laxbiffar med chili och dillsås

Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
Sommarfisk med kall sås

Sommarfisk med kall sås

En rätt som är väldigt god och lätt att laga till är denna sommarfisk som är lite mer som en sallad. Gurka som du kärnar ur och skär i skivor är väldigt fräscht och gott till just fisk varma sommardagar
Härlig gräddfilssås

Härlig gräddfilssås

Servera gärna till någon panerad stektfisk, kokt potatis och en god sallad. 4 dl bostongurka. Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ha gärna i kryddorna lite i taget och smaka av vartefter och se ifall du tycker det räcker eller behövs mer
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Perfekt industriraka, jämnt stekta och bestående nästan enbart av panering. Fiskpinnar. Stekta i generöst med smör
Glömt & Universum

Glömt & Universum

Passa bra till den stektafisken. I vår matleverans hade de denna fisktisdag till ära glömt alla våra fiskvaror som vi beställt