Stekte torskfiléer som jag först vände i lite mjöl. Sen blev min fisk inte så snygg som Ingelas… Blev torskröra av alltihopa, men det blev väldigt gott
Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stektafiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Stek filéerna några minuter på varje sida, på medelvärme, tills de fått fin yta och är genomstekta. Och om någon håller inne med hur man undviker värsta klumpfingarna när man dubbelpanerar fisken så får den personen gärna hojta till, HA
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. ½ dl bostongurka. 2 dl creme fraiche ½ dl majonnäs ½ dl bostongurka 1 msk senap 2 nypor salladskrydda ½ finhackad rödlök
En rätt som är väldigt god och lätt att laga till är denna sommarfisk som är lite mer som en sallad. Gurka som du kärnar ur och skär i skivor är väldigt fräscht och gott till just fisk varma sommardagar
Servera gärna till någon panerad stektfisk, kokt potatis och en god sallad. 4 dl bostongurka. Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ha gärna i kryddorna lite i taget och smaka av vartefter och se ifall du tycker det räcker eller behövs mer