Stekt abborre rödspätta recept

Stekt abborre med färskpotatis

800 g rödspätta. 1 Koka potatisen. Skölj och torka av fiskfiléerna. Blanda salt och ströbröd och lägg på en assiett

Stekt fiskfile med mangosalsa

600 g fiskfilé av abborre, gös eller rödspätta. 1.  Skär fisken i bitar och lägg fisken i en skål. Salta och krydda med kebabkrydda och paprikapulver och gnid in runt fiskbitarna

Hel fisk stekt i panna

kg fisk, hel t ex abborre, regnbåge, makrill, siklöja,. rödspätta, skädda, vitling. Beräkna 200-250 g fisk per portion

Fångad av fisk

Helstektrödspätta med ljummen ärtsallad och brynt smör smaksatt med Amber ale och persilja. Stekt sill med mos och lingon är den mest underskattade rätten enligt kollegorna i Fiskaffären

KRYDDPANERADE FISKFILÉERNystekta, välkryddade fiskfiléer smakar alltid lika bra. Servera gärna den nystekta fisken med kokt potatis eller ris,tomatklyftor och remouladsås eller gräddfil blandad med dill, gräslök och persilja efter smak