Stekt abborre honung recept

Stekt abborre med timjanbetor och brynt smör

Stekt abborre med timjanbetor och brynt smör

honung, flytande. Stektabborre med timjanbetor och brynt smör Gör så här. abborre- eller gösfilé. Låt betorna rinna av och blanda dem med timjan, honung, olivolja och 1 tsk flingsalt. 4 personer Ingredienser 600 g abborre- eller gösfilé 800 g blandade betor, gula, röda och polka 1 timjan, kruka 2 msk honung, flytande 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt, + 1 tsk + 0,5 tsk 1 msk smör, + 50 g smör 1 salladslök, knippe 1 krm svartpeppar, nymald 5 msk balsamvinäger
Stekt abborre med timjanbetor och brynt smör

Stekt abborre med timjanbetor och brynt smör

honung, flytande. Stektabborre med timjanbetor och brynt smör Gör så här. abborre- eller gösfilé. Låt betorna rinna av och blanda dem med timjan, honung, olivolja och 1 tsk flingsalt. 4 personer Ingredienser 600 g abborre- eller gösfilé 800 g blandade betor, gula, röda och polka 1 timjan, kruka 2 msk honung, flytande 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt, + 1 tsk + 0,5 tsk 1 msk smör, + 50 g smör 1 salladslök, knippe 1 krm svartpeppar, nymald 5 msk balsamvinäger

Stekt rödmulle med sparris

Har du lyckats få tag på en rödmulle eller kanske själv lyckats fiska upp en stor matabborre, finns det en fyllning som passar mycket bra
Panerad smörstekt abborre på hemgjort knäckebröd

Panerad smörstekt abborre på hemgjort knäckebröd

Blanda alla torra ingredienser i en degmaskin, tillsätt till sist honung och vatten. Abborre. Blanda crème fraiche, dijonsenap och honung i en skål smaka av med en nypa salt, citronsaft samt det gröna på knipplöken och rör om
Glutenfri panering

Glutenfri panering

De är stekta i smör och toppade med flagad mandel samt lite extra brynt smör. Här kommer en ströbrödspanerad abborre med skirat smör, gräslök, kokta gulbetor, palsternacka och citronpressgurka
Abborre "fiskpinnar"

Abborre "fiskpinnar"

Sen stekte jag dem i smör och olja, får vara ganska mycket fett i pannan så att paneringen har en chans att suga upp det och bli sådär härligt knapriga

Stekt fiskfile med mangosalsa

600 g fiskfilé av abborre, gös eller rödspätta. 1 tsk vit sirap eller honung. 1.  Skär fisken i bitar och lägg fisken i en skål

Fångad av fisk

Stekt sill med mos och lingon är den mest underskattade rätten enligt kollegorna i Fiskaffären. Känn här, säger Christer och sticker en först torskfilé under näsan därefter en gös och sedan en abborre