Steka fisk recept

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Stekt fisk med gräddfilssås

Stekt fisk med gräddfilssås

Doppa fisken först i ägget och vänd den sedan i ströbrödsblandningen. Stek fisken ett par minuter per sida i en stekpanna med smör
Stekt fisk med tartarsås

Stekt fisk med tartarsås

Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken. Tartarsås. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlanda alla ingredienser i en skål
Fisk hela veckan - stekt lax med citronsås - snabbmat

Fisk hela veckan - stekt lax med citronsås - snabbmat

Lax hör nämligen till snabbmaten här hemma, för den går ruskigt snabbt att steka. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Stekt fisk med gurksås

Stekt fisk med gurksås

Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
Stekt fisk med citronsås

Stekt fisk med citronsås

Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
Steka fisk

Steka fisk

För att lyckas med stekt fisk gäller det att hålla reda på temperaturen. Är stekpannan för het blir paneringen bränd innan fiskköttet är genomstekt
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Servera fisken med kokt potatis och en sallad till
Stekt fisk med gräslökssås

Stekt fisk med gräslökssås

Vispa ner ljus redning i kastrullen tillsammans med fiskfonden eller buljongtärningen. Skölj och torka av fiskfiléerna med hushållspapper
Stekt fisk med citron- och dillsås

Stekt fisk med citron- och dillsås

Skär fisken i bitar. Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Servera fisken med sås och ugnsbakade potatisar, morötter och paprika
Stekt fisk med remouladsås

Stekt fisk med remouladsås

4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Stekt fisk à la Caesar

Stekt fisk à la Caesar

Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör tills fisken är vit
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Servera fisken med kokt potatis och en sallad till