Stek i smör med salt och peppar. 2 port ca 300-350 gr torskrygg 1 dl riven pepparrot 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 6 champinjoner 1 schalottenlök 1 dl hackad körvel, färsk smör till stekning 2 dl vitt vin 2 msk koncentrerad fiskfond 1 dl vatten 2 dl grädde Börja med pepparrotscremen. Stek i en stekpanna med skinnsidan ner i ca 3 minuter. 300-350 gr torskrygg
Stek dem med köttsidan ner i en rejäl klick smör tills den fått lite färg och yta. Torskrygg med parmesansmul och spenatTorskrygg som jag köper färsk i fiskbilen från Lomma är fiskens Rolls Royse
Torka noggrant och stektorskryggen till fin yta i smör. Gott smör att steka i – och skirat. Grunda med sparris på varma tallrikar, lägg varsamt på torskryggen, häll över skirat smör, och strö över "serranochips"
Hetta upp en stekpanna och stek baconet tillsammans med löken. Så hittade jag denna torskrygg bland alla lagade recept och kände att det var dags för en fiskrätt här på bloggen
Strimla och stek bacon, purjolök och champinjoner tills de fått fin färg. fiskarhustruns torskrygg,. Strimla och stek bacon, purjolök och champinjoner tills de fått fin färg
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint