Stek fisken i margarin. Stek i ugn 200° ca 30 min. Idag lagade jag ett äkta Viktväktar recept. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
Rosta pinjenötterna i stekpanna. Dela fisken i lagom stora bitar och stek dem lätt i lite olja. Fördela ruccolaröran över fisken och stek den i ugnen ca 10 minuter
smör och rapsolja att steka i. Stek fisken i smör och rapsolja. smör och rapsolja att steka i. Servera fisken med pressad potatis och grönsallad med fänkål
Smält smör i en stekpanna. Läckert kvällsmat på 30 minuter, stekt torskfilé med kokt potatis, haricots verts och en sås gjord av persilja och fiskbuljong som passade väldigt bra till torskfilén. Salta och peppra torskfilén, stek 3 minuter på varje sida på högt värme
Ingredienser Portioner. 4 Potatis 900 g fast potatis 250 g grön sparris Sås 1 gul lök 1 tsk olja 2 dl vatten 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron) 1 tärning fiskbuljong 1 citron Torsk 600 g torskfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stek bacontärningarna knapriga och lägg sedan över dem på hushållspapper. Kontrollera så att torsken är fint stek genom att försiktigt se så att den precis faller isär i tjocka flagor med ex en kniv och gaffel
smör att steka i. Vänd filéerna i mjöl och stek dem i smör. smör att steka i. Grönkål är en fantastisk grönsak som numera inte bara finns i grönsaksdisken till jul
Smält en klick smör tillsammans med lite rapsolja i en stekpanna. Stek fisken på rätt så hög värme hastigt, ca 1 min per sida, bara så den får lite färg. Sätt in en stektermometer i fisken och in i ugnen tills termometern visa ca 45 grader