Att servera kålen som bädd till olika korvar, grisstek och som här på bilden ugnsstekt fläskkött (revben utan ben), som är kryddat med ingefära, stekt anka, gås och fasan passar perfekt
Grilla eller stek korvarna. Häll bort överbliven vätska och ös upp surkålen i en snygg burk. Servera med skivad rödlök, jalapeños, bröd och den snabbsyrade surkålen
Stek i några minuter. Blanda tills sist ner surkål. surkål. Fyllning 1Hacka löken fint och stek den mjuk i smör och olja. Fyllning 2Hacka löken fint och stek den mjuk i smör och olja
Tillsätt surkål och timjanblad och rör om. Fyll bröden med sallad, surkål, en korv och smågurkor. Alternativt värm lite olja i en stekpanna och stek korvarna i 2–3 minuter. 150 g surkål, avrunnen
Smält smör i en stekpanna på medelhög värme. Servera med ris och gärna surkål eller en kålsallad. Stöt kummin och lägg dem sedan i en torr stekpanna för att rostas