Smält smöret i en stekpanna och stek biffarna på medelstark värme ca 4-5 min på varje sida. Här är ännu ett recpet som jag hittat i tidningen allt om mat
Stek löken varsamt. Panera den på båda sidor och stek den, men bara tills den får en fin yta. SEJBIFF,Maries 400-600 g sejfilé i portionsbitar2-4 gula lökarsalt, vitpepparsmör till stekning2-3 dl vattenSaltlag. 2 msk vetemjöl och 2 msk ströbröd, peppar och lite saltMan behöver en stekplåt med kant och lock
Stek löken varsamt. Panera den på båda sidor och stek den, men bara tills den får en fin yta. SEJBIFF, Maries 400-600 g sejfilé i portionsbitar2-4 gula lökarsalt, vitpepparsmör till stekning2-3 dl vattenSaltlag. 2 msk vetemjöl och 2 msk ströbröd, peppar och lite saltMan behöver en stekplåt med kant och lock
Stek i 200 grader ca 15 minuter. Det är strid om de goda råvarorna. Jag har försökt köpa färsk norsk torskrom men den största fiskaffären hade svårt att få hem för att den exporterades till Kina
Dillstekt sej med rökigt mos. Stek i matfett 2–3 minuter på varje sida. Panera den grå sejen med grön dill och servera med ett mos som får härlig smak av lite varmrökt lax och annat gott
Stek de panerade fiskfiléerna i smör och servera med risotton. Provade ett nytt recept igår kväll. Jag hittade det i en kokbok från "Allt om mat" som jag tycker mycket om
Men eftersom J framhärdade att han inte gillar spätta särskilt mycket heller föll min fösta idé med att servera fisken stekt rakt upp och ner med skirat smör, färska räkor och kanske pepparrot