Servera biffarna med skivor av örtsmöret och potatisen. Stek dem i ugn 30–40 minuter. Krydda köttet och stek i 2–3 minuter på varje sida. 2 ryggbiffar. 2 ryggbiffar salt och peppar Smör
Stek lök och svamp i matolja tills det börjar få lite färg. Nåt annat som är galet bra är denna biff bambu som smakar precis som, eller ännu bättre än på Kinarestaurang
Blanda ner köttet och avrunna nudlar i stekpannan och häll på såsen. Stek köttet i en het stekpanna med 1 msk matfett i ca 1 minut. Rengör stekpannan och woka grönsakerna i 1 msk matfett i ca 3 minuter. 250 g ryggbiff
Stek kött och vitlök under omrörning, tills köttet får färg. 400 g ryggbiff eller entrecôte. Hetta upp en stekpanna med 2 matskedar rapsolja. Fräs purjolök, schalottenlök och champinjoner i en stekpanna med 2 matskedar rapsolja, tillsammans med bambuskott under omrörning, cirka 3 minuter
Lägg upp rotfrukterna och biffen på en tallrik, servera som det är eller med en steksås. Stek upp spetskål, trattkantareller och purjolök i massa smör och pressad vitlök
Stek lök, champinjoner och tomatpure. 500 gram strimlat oxkött (strimlor av ryggbiff. Bryn köttet på hög värme, köttet ska bara få färg och det ska gärna vara rött invändigt