Rapsolja till stekning. Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag med renskav på tallriken
Skiva löken och stek den ett par minuter, tillsätt sedan renskaven. Tillsätt de stekta kantarellerna. Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller
Stekrenskavet enligt förpackningen och ställ åt sidan. Hacka lök och chili, stek svampen tills vätskan kokat in, tillsätt lite olja, lök och chili, låt steka några minuter under omrörning
Stek skavet direkt från frysen i en het panna tills. 2 pkt fryst renskav, à 240 g. Låt löken steka med skavet i ca 2 minuter. 2 pkt fryst renskav, 240 g
Stekrenskaven. Ner med smör i en rejäl stekpanna. Är skaven fryst steker du den på ena sidan, vänder, karvar av det som tinat med en gaffel och så håller du på
Rosta sesamfrön i en torr stekpanna tills de får lite färg, passa noga. Detta är otroligt snabblagat (om du använder färdig Teriyakisås) men jag tycker att renskavsförpackningarna är ganska dyra så därför har jag inte lagat det så ofta som jag kanske skulle ha gjort om det var en annan råvara
Stek löken i smöret i en stekpanna. Låt köttet steka med tills det är klart. Tillsätt svampen och fortsätt steka cirka 5 minuter på ganska hör värme. cirka 100 g fryst renskav
Stekrenskaven enligt paketet i oljan från vitlöken, ställ åt sidan. Skala och skiva vitlöken fint, stek i oljan i en liten kastrull tills den börjar få färg, passa så att den inte bränner, låt rinna av på hushållspapper