Att stekarabarber i lite (ok, mycket. Av rabarber kan man göra mycket. Dessutom gjorde det att jag fick alla smörstektarabarber för mig själv, karlen tyckte det var alldeles för surt
Skär rabarbern i breda bitar, lite på snedden. Stek dem i smör i en panna 2 min. Strö över socker och kardemumma och stek ca 2 min tills sockret börjar bli ljusbrunt. 300 g smala rabarber
Stek i stekpannan på medelvärme tills smuldegen fått färg, var noga med att röra runt i stekpannan när den blivit varm så att all deg blir ”bakad” i pannan
VARMRÄTT– Lågtempererad helstekt innanlår med rabarberwok och timjanscreme. Salta och peppra runt om och stek innanlåret i het stekpanna i olja så att den får en stekyta
Smörstektrabarber med kardemumma. Strö över socker och kardemumma och stek i någon minut till. Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Värm en stekpanna och stekrabarberbitarna i smör tillsammans med agavesirap och vanilextrakt. I förrgår gjorde jag ju en rabarberpaj på ett för mig alldeles nytt mjöl
Skala och tärna rabarber och salladslök. 1200 g rabarber. 1Salsa200 g rabarber 2 salladslökar 1 msk rapsolja 1 msk vitvinsvinäger 0,5 tsk salt 1 tsk sockerLax. Stek ena sidan av laxen i en torr, het panna i cirka 2-3 minuter