Blanda stekfettetmed vatten och ös karrén med vätskan några gånger i ugnen. Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare)
Sätt på en stekpanna låt den blir riktigt varm. Riv ingefära, vitlök och finhacka chilin. Smält smöret och lägg i vitlök, chili, ingefära och saften från lime
I en större kastrull, stek lök och vitlök på låg värme i lite kokosolja tills dom är mjuka. En riktigt enkel och god soppa med morot, paprika, citrongräs och ingefära – toppad med mynta och koriander
Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn medhelstekt fläskkotlett utan ben
Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Stek strimlorna i smör-&rapsolja i en stekpanna, ta upp dem och låt rinna av. Skala ingefäran. Salta och peppra köttet och bryn det i smör-&rapsolja i stekpannan
Börja med att strimla fläskfilén i strimlor. Skala ingefäran, vitlöken och chilin och hacka dem fint. Lägg tillbaka köttet i pannan tillsammans med grönsakerna och slå på ostronsåsen
Stek laxen, tillägg senare paprikan och champinjonerna. Denna krämiga laxpasta är väldigt smarrig att varva med… (Vinet kan man utelämna, inte alltid man har en flaska öppen)