Lägg laxfilén i en ugnsfast form och salta ovanpå. Bred över blandningen på laxen. 4 bitar laxfilé. 14 bitar laxfilé 0,5 tsk salt 50 g smör 0,5 dl ströbröd 2 dl grovhackade cashewnötter 0,5 tsk sambal oelek 1 st vitlöksklyfta 1 st limeSätt ugnen på 220 grader. Stek i ugnen i 20–30 minuter
Smör att steka i. Koka ihop grädde, créme fraich, sweetchili och buljong. Kvällens middag, lax med karamelliserad lök smakar oväntat gott och receptet måste sparas här på Bevemyrs
Laxen bakar du i ugnen eller steker som jag gjorde. olja till stekning (jag tog kokosolja). lite sweet thai chilisås som också kan ställas fram på bordet vid servering
Pensla den med sweetchili-sås, salta och strö över mandelspån och sesamfrön. Laxen. Häll vatten, smulad buljong, creme fraiche, vetemjöl, lime och chilisås i en kastrull
Hacka koriandern, salta och peppra, tillsätt grädde och ägg, rör om, tillsätt ströbröd så att smeten blir fast, forma biffar och stek i smör och olivolja, sätt åt sidan
Stek gyllenbruna i smör och olja. Saffranspasta med rökt lax. Blanda creme fraichen med ost, paprikapulver, svartpeppar, sweetchili och strimlad skinka
Smör att steka filéerna i. Varmrökt lax med äppelsalsa. Smör till stekning. Varmrökt lax med äppelsalsa. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja och ha ner skivad paprika, rödlök och solrosfrön
smör, till stekning. Laxcarpaccio med sikrom och pepparrot. Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweetchili och creme fraiche