Lite matfett till stekning. Dekorera med basilika. Hacka dillen, smula sönder det rostade brödet och vänd ner allt tillsammans med det rivna limeskalet
Stek därefter fisken på medelhög värme tills den fått fin färg runt om och är helt genomstekt. Hacka spenaten och basilikan och blanda med den nykokta pastan
Stek därefter fisken på medelhög värme tills den fått fin färg runt om och är helt genomstekt. Hacka spenaten och basilikan och blanda med den nykokta pastan
Stek kycklingfärsen så den är genomstekt. Färsk basilika. lime, honung och salt. Färsk basilika. Ugnsbakad lax med zucchini/feta bullar, 4 pers. 4 laxfiléer. 1) Salta & peppra laxfiléer och baka i ugn, ca 200C i ca 20 min. Platta till dem lite och stek på medelvärme i olivolja i ca 3-4 min på varje sida. 4) Servera med lax och gärna med tzatziki. Grillad honungslime kyckling med ananassalsa, 4 pers. 4 lime. 3) Stek kycklingen i stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta. 4) I en annan skål blandar du ananas, avocado, rödlök, koriander och saften av 1 lime. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter. Kycklingtacos med limesås, 4 pers. Ugnsbakad lax med zucchini/feta bullar, 4 pers. 4 laxfiléer. 1) Salta & peppra laxfiléer och baka i ugn, ca 200C i ca 20 min. Grillad honungslime kyckling med ananassalsa, 4 pers. 4 lime. 3) Stek kycklingen i stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter
Panera biffarna i panko eller vanligt ströbröd före du steker dom i panna. Rivet citronskal och dill har jag använt men prova med kapris, soltorkad tomat, basilika, lime och koriander t ex… Bara fantasin som sätter gränserna
Laxcarpaccio med olivolja, rivet citronskal, färsk basilika och. Laxcarpaccio. Ringla över olivolja, strö över lite salt, rivet citronskal, basilikablad samt pinjernötter som rostats i torr stekpanna